Advokátní kancelář s dlouholetou rodovou tradicí

Advokátní kancelář JUDr. Zdeňka Koschina v Praze 5 poskytuje právní služby v České republice i na Slovensku. Zajišťuje také zastupování před Evropským soudem pro lidská práva, nabízí kompletní servis pro podnikatele, poradí v právních záležitostech, a to jak ve vztazích se zaměstnanci, tak s obchodními partnery a zákazníky. Poskytuje rovněž daňové a účetní služby, zpracovává mzdovou a personální agendu.

Advokátní kancelář je specialistou na ústavní, pracovní, obchodní, daňové, občanské, stavební, správní, rodinné a trestní právo. Pod ústavní právo řadí zejména lidská práva, předpisy o zpracování osobních údajů, Listinu základních práv a svobod, zákon o právech příslušníků národnostních menšin a další. V oblasti pracovního práva zpracovává náležitosti pracovních smluv, poradí, kdy je výhodnější smlouva o pracovní činností a kdy pracovní smlouva. Zabývá se tím, jestli firma splňuje všechny zákonné náležitosti, řeší neshody se zákazníky a dodavateli, sestavuje kupní smlouvy i smlouvy o dílo. Pomůže správně odvádět daně a zajistí, aby klient platil pouze to, co skutečně musí,  protože pracovníci advokátní kanceláře se vyznají ve slevách na dani i daňových úlevách. S advokátní kanceláří JUDr. Koschina je možné řešit i vlastnické právo, vyvlastnění, spoluvlastnictví a dědictví, problémy se stavebním povolením, s kolaudací, s výpisem z katastru nemovitostí, petice, pokuty, přestupky a také rozvody, péči o děti a přerozdělení majetku. JUDr. Zdeněk Koschin podá pomocnou ruku tomu, na kom byl spáchán trestný čin, i tomu, kdo má čelit trestu.

JUDr. Zdeněk Kryštof Koschin při své práci navazuje na rodinnou tradici, protože právem se zabýval už jeho prapraděd a další mužští potomci ho následovali. Sám je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy, členem Jednoty českých právníků, má za sebou podnikovou praxi, byl komerčním právníkem a advokacii se věnuje už od roku 1996. V jeho týmu jsou dvě specialistky na daňovou problematiku, Ing. Mariana Havelková a Ing. Ivana Řehořová.