Podnikejte srdcem, budou vám krýt záda

Srdcem společnosti JVL finance s.r.o. jsou tři šikovné a schopné ženy, které se rozhodly splnit si svůj sen a po zkušenostech jakožto zaměstnanci různých firem na různých ekonomických pozicích se rozhodly založit svoji vlastní účetní a daňovou kancelář. Od roku 2014, kdy společnost založily, se kolektiv rozrostl o další kolegy a kolegyně. V tuto chvíli účetnictví a daně zpracovává zhruba 10-ičlenný tým. Kromě účetnictví a daní poskytují také ekonomické poradenství. Klientela společnosti v současnosti čítá zhruba 150 subjektů od od menších a středních firem a podnikatelů až po automotive společnot. JVL finance cílí hlavně na subjekty, které chtějí pracovat odpovědně a férově. Podle zakladatelek účetní firmy si naopak i jejich klienti zaslouží mít přístup k informacím a využívat možnosti, které donedávna měly pouze velké podniky.

Ing. Vladislava Matasová je jednatelkou společnosti, po ukončení studia na VŠE v Praze, obor účetnictví, pracovala v několika menších společnostech a více než dvanáct let v nadnárodním francouzském výrobním koncernu. Následně přešla do sféry českých výrobních firem na pozici finanční ředitelky. V tuto chvíli vede úspěšně se rozvíjející firmu JVL finance s.r.o. a hýčká si její klienty.

Ing. Lucie Müllerová vystudovala Západočeskou univerzitu v Plzni, obor podniková ekonomika a management. Má za sebou praxi v nadnárodním koncernu, několik let k tomu na částečný úvazek vyučovala ekonomické předměty na Obchodní akademii v Plzni. Věří, že propojení světa financí se sociálními aspekty je budoucností nejen firem, ale i jednotlivců. Věnuje se proto také HR, zaměstnávání zdravotně postižených, zpracovávání mezd a veškeré agendě s tím související.

Ing. Jana Andreovská po ukončení studia na Západočeské univerzitě v Plzni absolvovala stáž ve Francii, plynule hovoří nejen francouzsky, ale i anglicky a italsky. Pracovala ve státní správě, v zahraničních výrobních společnostech jako samostatná účetní a věnovala se i koordinaci projektů financovaných evropskými fondy. Je certifikovanou daňovou poradkyní.

V rámci stále více rozvíjejícího se ekonomického poradenství si klienti mohou nechat poradit i se strategií podnikání, s nastavením vnitřních procesů, s efektivitou výroby či služeb a dalšími oblastmi, které přináší celková firemní ekonomika.

Když se podíváte na reference společnosti JVL finance s.r.o. na sociálních sítích, zjistíte, že klienti velice oceňují jejich spolehlivost, otevřenost a hlavně kvalitu práce. Až je budete hledat na internetu, nezapomeňte prozkoumat jejich facebook a Instagram s mnoha praktickými radami a doporučeními. Vše dělají s odkazem na své motto:

„VY podnikejte srdcem, MY vám budeme krýt záda!“