Účetnictví, na které se můžete vždy spolehnout

Rok založení účetnické firmy Tigra se datuje do roku 1992. Od té doby tedy uběhlo spoustu času, aby se tato společnost dokázala etablovat na českém trhu a získat tolik potřebné zkušenosti. Výsledkem pak je, že aktuálně se tato firma řadí mezi to nejlepší, na co lze v tomto oboru narazit. Její hlavní doménou je pochopitelně účetnictví a vše, co s ním úzce i vzdáleně souvisí. Zkrátka Tigra je schopna vám nabídnout spolehlivé a kvalitní účetnické služby, které se zapříčiní o to, že vše budete mít vždy v souladu se zákony.

Jmenovitě součástí tohoto komplexního balíčku jsou kromě účetních služeb i ty mzdové a daňové. Navíc účetní firma Tigra funguje jakožto externista, tudíž vás finančně vyjde výhodněji, než kdybyste si museli na všechny tyto záležitosti najímat interního účetního. Zkrátka Tigra tu je pro všechny ty, kteří mají zájem o bezstarostné vedení účetnictví a daňovou evidenci.

 

Firma, která se nikdy nevzdává odpovědnosti

Avšak i sebelepší účetní může pochopitelně chybovat, to je lidské. Avšak v případě Tigry si s tím lámat hlavu příliš nemusíte, neboť tato účetní firma si na sebe bere plnou zodpovědnost za případné škody. Stejně tak je u této účetní a daňové společnosti myšleno i na maximální pohodlí jejích klientů, proto pro veškeré doklady si klidně přijedou až k vám do sídla firmy. Výsledkem tohoto celého mixu je pak výrazné zjednodušení účetnictví a administrativy.

K účtování se v této společnosti využívá moderní účetní program FlexiBee, který nabízí všechny potřebné funkce pro účtování ve 21. století. Navíc funguje na cloudu, tudíž klienti mají přístup k datům kdykoliv a odkudkoliv. V neposlední řadě nesmíme opomenout ani na skutečnost, že mezi další služby Tigry patří ještě i účetní dohled, finanční analýzy či zastoupení zahraničních subjektů v daňových řízeních.