Všechny služby v jednom balíčku

Celou škálu služeb zajišťuje společnost MP Pamerson, s. r. o. Klienti si u ní mohou objednat vše, co souvisí s výstavbou, modernizací, rekonstrukcí a přestavbami bytových domů, modernizací a údržbou komerčních budov, zateplením, fasádami, výstavbou rodinných domů na klíč, střechami na klíč, projektovými pracemi, statickými posudky, stavebními projekty a rozpočtováním staveb. Ke každému klientovi přistupuje s porozuměním a respektem k jeho přáním a představám.

Kdo má starší dům, byt nebo chalupu, často řeší problém s únikem tepla. V současné době je cena energií velmi aktuální, a tak je určitě dobré co nejdříve přistoupit k zateplení domu a rekonstrukci fasády, protože jen opravený dům může udržet teplo. Hodně energie utíká i starými okny a dveřmi, a také nezateplenými střechami. To, co majitel investuje do opravy, se mu v krátké době vrátí v podobě úspor za topení. Vyšší standard bydlení přinese rekonstrukce interiéru. MP Pamerson opraví podlahy, omítky a stropy, položí nové podlahové krytiny, zrenovuje schody, provede instalatérské, topenářské a elektrikářské práce. A pustí se i do vybudování obytného podkroví. Mnoho investorů dává před opravou staršího domu přednost výstavbě nového. Nejde o nesplnitelný sen, MP Pamerson se postará o kompletní projektovou dokumentaci, vyřídí stavební řízení, zpracuje položkový rozpočet, celou výstavbu pohlídá technický dozor. Moderní domy bývají vybavené i vzduchotechnikou, která obyvatelům zajistí neustále čerstvý a zdravý vzduch a udrží v domě optimální stupeň vlhkosti. Firma má svoje odborníky i na bytový design a stolařské práce, takže se dá po dokončení stavby domu rychle pokračovat se zařízením interiéru. Zatímco úprava okolí domu po ukončení stavby zabere další dlouhé měsíce, tato ostravská firma najednou vyřeší i vyhloubení bazénu a výstavbu terasy.

Další zajímavou nabídkou jsou express služby v jednom balíčku. Na základě objednávky jsou nakoupeny požadované produkty a firma poskytne jejich profesionální montáž a záruku. Nové umyvadlo nebo třeba interiérové dveře může mít zákazník do týdne, velkokapacitní nádobu na užitkovou vodu do měsíce.