Pojištění od FIXUM, které vás ochrání za každé situace

V životě může nastat spousta nenadálých situací, avšak pokud jste správně a dobře pojištěni, tak se nemusíte obávat. A právě takovéto vhodné pojištění pro všechny případy si můžete sjednat u společnosti FIXUM, jež se zaobírá pojišťovací a makléřskou činností. Jmenovitě jste-li kupříkladu častokráte na cestách, tak se vám zajisté bude hodit pojištění automobilu, které bude pokrývat všechny silniční hrozby. Při cestě do zahraničí se zas určitě neobejdete bez spolehlivého cestovního pojištění, jež rovněž nechybí v portfoliu této firmy.

FIXUM a.s. se přitom může opírat o dlouholeté zkušenosti v oboru, na pojistném trhu totiž působí již od roku 1998. Jedná se navíc o čistě českou společnost, tudíž nemusíte mít obavy, že zmizí z našeho trhu a vám zůstanou oči pro pláč. Za více než 20 let působení na trhu si pak tato pojistná a makléřská společnost stihla na své konto připsat statisíce spokojených klientů.

 

Myšleno je i na pojištění a financování bydlení

Většina lidí tráví nejvíce času v práci a doma – a právě v těchto nejčastějších situacích je vás připraveno ochránit pojištění od FIXUM. Jmenovitě sjednat si u této společnosti můžete výhodné pojištěné domácnosti či životní pojištění, které pomůže zabezpečit vaši rodinu v případě vašeho nenadálého úmrtí, třeba právě v práci. Zkrátka balíček služeb a pojištění od této firmy je skutečně komplexní a připraven vás zachránit kdykoliv!

Pakliže ale ještě své vlastní bydlení nemáte, tak i v tomto případě se můžete obrátit na FIXUM, neboť tato společnost nabízí i hypotéky. Stejně tak dobrou zprávou je, že tato pojišťovna není otevřena výhradně soukromé klientele z řad občanů a živnostníků, ale zároveň nabízí i pojišťovací a makléřské služby pro společnosti všech velikostí, či dokonce pro města a obce.