Daňoví poradci odhalí v účetnictví každou mezeru

Platíte optimální daně? Klienti ostravské účetní firmy DÚOPAM ano, protože svoje účetnictví svěřili do správných rukou. Navíc se zbavili časově náročné činnosti a spoustu svého času a energie mohou investovat do rozvoje své firmy. Dělají to, v čem jsou dobří, a ostatní povinnosti nechali na profesionálech v oboru účetnictví Ostrava.

Společnost DÚOPAM nabízí komplexní služby v oboru účetní a daňové evidence. Svoje klienty zastupuje při jednáních na úřadech a věnuje se i personálnímu a mzdovému poradenství. Daňové zákony se stále mění, není jednoduché se všech novelách orientovat, je třeba se stále vzdělávat, mít povědomí o novinkách a také dobré softwarové vybavení. Není v silách podnikatele, aby si účetnictví dělal po večerech sám. Za každou chybu v účetnictví se navíc tvrdě platí, daňové správě je v případě omylu třeba zaplatit nejen příslušný nedoplatek, ale také penále. Kdo si sjedná služby odborníka, může zůstat v klidu, protože účetní kancelář za výsledky své práce ručí. Správným započítáním nákladů, využitím odpisů a vedením přesné evidence klient ušetří další peníze. Daňoví poradci DÚOPAM odhalí každou mezeru ve vedení účetnictví i každý nevyužitý zdroj pro reálné a uznatelné náklady, na konci účetního období rovněž ukáží, kde byly finanční prostředky vynaloženy zbytečně.

Daňová evidence je důležitá pro výpočet daně z příjmů fyzických osob, je záznamem majetku a závazků, příjmů a výdajů. DÚOPAM  používá ekonomický program Pohoda, nabízí vedení daňové evidence i plátcům DPH, podává daňová přiznání, přehledy pro správu sociálního zabezpečení, zdravotní pojišťovny a v případě potřeby zajistí i rekonstrukci účetnictví. Účetnictví zaznamenává podnikatelskou činnost, vychází z daňově uznatelných výnosů a nákladů, má přesně daná pravidla, co, kdy, kde a jak evidovat, zpracovat a odevzdat. Vedení mzdové agendy zahrnuje sestavení pracovních smluv, přihlášení a odhlášení zaměstnanců u sociální správy a zdravotních pojišťoven, vedení evidence zákonného pojištění a evidence o kvalifikaci, a také kompletní zpracování mezd.